Overnachten in Tromsø

Ben je van plan om in Tromsø te overnachten? De Noorse stad boven de poolcirkel biedt een divers scala aan accommodaties, waardoor je wellicht voor een keuzemoment komt te staan. Tromsø trekt reizigers aan, vooral tijdens de wintermaanden wanneer het noorderlicht de hemel siert.

Ondanks de constante toestroom van bezoekers is er voldoende aanbod, maar houd er rekening mee dat de prijzen het hele jaar door, zowel in het hoogseizoen als daarbuiten, een weerspiegeling zijn van de populariteit van deze Noord-Noorse stad.

Waar in Tromsø overnachten?

Verblijf in een van de beste hotels in het centrum, waar je na een lange dag skiën, hondensleeën of kajakken lekker kunt uitrusten. Of misschien ben je wel op zoek naar een unieke lodge buiten Tromsø, waar je het noorderlicht als de beste kunt spotten? 

In Tromsø kun je op verschillende plekken overnachten, zowel in het stadscentrum als in de omliggende wijken. De stad biedt een overvloed aan charmante buurten en wijken. Dankzij het efficiënte openbaar vervoer ben je snel bij de bezienswaardigheden van Tromsø, zelfs als je kiest voor een accommodatie buiten het centrum.

Overweeg je een hotel nabij een metro- of treinstation als je niet in het hart van de stad wilt verblijven. Als je geen huurauto hebt en bereid bent iets meer te betalen voor je accommodatie, zijn de wijken rond het centrum de beste optie. Denk hierbij aan plekken zoals Polaria, Skansen, of de omgeving van Tromsøya, waar je snel toegang hebt tot diverse attracties. Iets verder weg van het centrum, en over het algemeen wat betaalbaarder, vind je wijken als Kroken en Kvaløysletta. Elk met zijn eigen charme en nabijheid tot de unieke bezienswaardigheden van Tromsø.

Hotels

Kies voor het ideale hotel in Tromsø in het centrum, voor gemakkelijke toegang tot attracties en een optimale ervaring van de stad.

hotels in tromso
Lees meer

Lodge & Camping

Voor een authentieke ervaring in Tromsø, boek een blokhut of camping buiten de stad, voor rust en betaalbaarheid te
midden van de natuur.

lodge en camping in tromso
Lees meer

Luxe Villa’s

Geniet van Tromsø door een luxe privé villa te boeken, waarbij exclusiviteit en comfort samenkomen voor een onvergetelijke ervaring.

Lees meer

Genoeg opties als het gaat om goede accommodaties in en rondom Tromsø dus. Veel van deze toppers kun je online boeken!

Booking.com