Zeilen in Noorwegen | Verken de Majestueuze Fjorden!

Welkom in Tromsø, de poort naar de Arctische wildernis boven de poolcirkel. Hier begint een avontuur dat u nooit zult vergeten. Stap aan boord van onze comfortabele catamaran en ga zeilen in Noorwegen door de majestueuze fjorden van Tromsø. De bevroren stilte van de omgeving wordt doorbroken door de belofte van een dag vol opwinding, verwondering en de adembenemende natuurlijke schoonheid van het Noordse landschap.

Deze onvergetelijke ervaring zal u meenemen door de fjorden waar ooit Vikingen hun lange schepen navigeerden, terwijl u wordt omringd door de fascinerende Arctische wildernis. Het is een kans om het rijke wildlife van de regio te bewonderen, te vissen in open zee en te genieten van een heerlijke maaltijd te midden van de adembenemende omgeving.

Dit is uw uitnodiging om de Arctische wonderen van Tromsø te ontdekken, waar comfort en avontuur samenkomen voor een dag vol onvergetelijke herinneringen.

Fjorden van Tromsø doorzeilen.

Verken de Prachtige Fjorden

Uw onvergetelijke reis begint in Tromsø, Noorwegen. Om 9:00 uur vertrekt u vanuit de stad en stapt u aan boord van onze comfortabele catamaran voor een onvergetelijke ervaring.

Als de catamaran het kalme water van de fjorden binnenglijdt, zult u al snel omringd worden door de majestueuze bergen die deze regio kenmerken. Dit is hetzelfde water waar Vikingen ooit hun lange schepen bestuurden, en u zult de kans krijgen om te begrijpen waarom ze deze wateren zo kozen. Terwijl u ontspant op het dek, kunt u zich laten betoveren door het adembenemende landschap dat zich voor u ontvouwt.

>> Klik hier voor de beschikbaarheid en prijzen van deze tour.

Spotten van wildlife in Tromsø

Bewonder het Arctische Wildlife

In de winter komen de fjorden tot leven met een overvloed aan wildlife. Zeevogels zweven boven het water, majestueuze zeearenden scheren langs de hemel en nieuwsgierige zeehonden duiken op uit de diepten van de fjorden.

Het is een spectaculaire kans om deze dieren in hun natuurlijke habitat te observeren. Onze gidsen delen graag hun kennis over het lokale wildlife en beantwoorden uw vragen terwijl u geniet van deze onvergetelijke ontmoetingen.

Probeer Vissen op Zee

Een hoogtepunt van deze tour is de mogelijkheid om zelf te vissen onder begeleiding van onze ervaren bemanning. Ze zullen u voorzien van de benodigde uitrusting en instructies. Of u nu een ervaren visser bent of voor het eerst een hengel vasthoudt, het gevoel van spanning en verwachting wanneer u uw lijn uitwerpt, is ongeëvenaard.

En als u het geluk hebt om een vis te vangen, zal onze bemanning u begeleiden bij het proces en u meer leren over de visserijtradities van de regio.

zeiltrip met vissers

Geniet van een Heerlijke Lunch

Na een ochtend vol avontuur en frisse lucht, wordt het tijd om op te warmen en te genieten van een heerlijke maaltijd. Onze schipper, tevens een getalenteerde kok, zal een smakelijke soep bereiden met de vangst van de dag. Voor degenen die de voorkeur geven aan vegetarische opties, bieden we ook heerlijke gerechten.

De comfortabele salon van de catamaran biedt de perfecte plek om te ontspannen, te genieten van uw maaltijd en te blijven genieten van het prachtige uitzicht.

Terug naar Tromsø

Na deze onvergetelijke ervaring zeilen we terug naar het centrum van Tromsø, waar onze reis begon. Terwijl u zich in de warmte en comfort van de catamaran bevindt, kunt u terugkijken op een dag vol prachtige landschappen, boeiende ontmoetingen met de natuur en een smakelijke maaltijd op zee. U zult met een schat aan herinneringen en indrukken huiswaarts keren.

Inclusief Comfort en Voorzieningen

Uw comfort en veiligheid zijn onze prioriteit. Daarom voorzien we u van warme veiligheidspakken, zodat u droog en warm blijft in de wisselende weersomstandigheden van de Arctische regio. Tijdens de reis bieden we ook koffie, thee en andere warme dranken om u op te warmen en te verwennen. Bovendien is er de mogelijkheid om opgehaald en afgezet te worden bij uw accommodatie, zodat u zonder zorgen kunt deelnemen aan deze onvergetelijke ervaring.

Wij zorgen voor de details, zodat u zich volledig kunt concentreren op het verkennen van de prachtige fjorden van Tromsø. Reserveer uw plek vandaag nog en maak u klaar voor een buitengewoon avontuur in de Noorse fjorden.

husky safari Noorwegen
Over Tromsø.nl

Onze missie is om de natuur, cultuur en het avontuur van Tromsø (en de rest van Noord-Noorwegen) voor iedereen toegankelijk te maken.